Hétfő:

Nagyon rossz kedvem volt még a vasárnap miatt, ezért áthívtam Arvidsot, hogy legalább dumáljunk egy kicsit. Jól is sikerült az este, mert Arvids éjfélig itt ragadt és dumáltunk egy csomót. Meg persze hülyültünk is, rengeteget nevettem. :)) Amúgy hazajönni se akartam nagyon, mert tényleg rossz volt a vasárnapi fuccsba ment kirándulás miatt a légkör itt.

Kedd:

Ezen a napon Helénával mentünk Rigába, kórházba kellett menni, mert ugye a lábai nagyon rosszak szegénynek. Sajnos a leletei is rosszak lettek. :( Nagyon félt és aggódik. Ráadásul annyira zuhogott az eső (Zsanna vezetett, a szokásos stílusában), hogy nekivezette az autót a padkának. Semmi komoly baj nem történt, csak a kocsival, de szerencsére haza tudtunk menni és a szervizben is egy nap alatt kész lett a kocsi.

Szerda: 

Ma Dzintra volt a konyhán és töltött paprikát csinált. :) Imádom, persze furi, hogy itt nem paradicsomos főzelékbe rakják, hanem csak simán tejföllel eszik, de higgyétek el, úgyis épp isteni finom. :)) Ma végre eljutottam Rútához is, megmasszírozni a kezét, mondta, hogy sokat várt rám, tegnap is, tegnapelőtt is, de gondolta, hogy más feladatot adtak... Aztán ma még voltunk Ilgánál is (sajnos most rosszul van), majd a Ceribu Sparniban is. Fatih is nagyon akart jönni, hát mondtuk, hogy jöjjön. Konferencia volt a szülőknek és nekünk közben Ulyanával gyerekekre kellett vigyázni. Ismertük már a gyerekeket nagyjából, hiszen már egyszer-kétszer találkoztunk velük - Lolita gyerekei, Marta és Martins, aztán volt ott még egy kislány, még egy Marta, Alise, akivel Ulyana foglalkozik, meg jött Dinara is. Még volt ott még egy kislány, aki olyan érdeklődve nézte, ahogy zongorázom, nagyon cuki volt. :) Őt Viktoriának hívják. Vicces volt, Fatihot jól meghempergették a labdás medencében (nem mintha nem érdemelte volna meg, hehe :)) ), én zongoráztam nekik, Ulyana pedig táncolt velük. Mennyit nevettünk ma is! 

Képzeljétek, szeptember 5-8-ig kikapcsolták a melegvizet az utcában. Ugyanis, hála az Új Lettország Fejlesztési Tervnek bicikliutat és járdát építenek végre a mi utcánkban is, ehhez persze újra kell csatornázni. Szóval a héten a Saullektsben fürödtünk - még jó, hogy nem irodában dolgozunk. De vicces volt, ma este, mikor átmentünk, 8 óra körül, Zelma néninek a szeme se rebbent, mikor bevonultunk a fürdőszobába, ami elvileg az ő szobájához tartozik. :))

Most ennyi... pedig tudom, hogy még akartam valamit írni, de egyszerűen nem jut az eszembe...

Jó éjszakát :)) 

Szerző: elzazi  2011.09.07. 22:07 Leave a comment

Trackback address for this post::

https://lettlat.blog.hu/api/trackback/id/tr553210125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása