Sziasztok!
 

A krakkós bejegyzésem is készül, de még össze kell szednem ahhoz a gondolataimat! Ide most pár gondolatot szeretnék beszúrni! :-)

* Romāns kórházban, kedden műtötték a lábát.

* Elkezdtem angolt tanítani a Saullēktsben. - Inta és Sveta jött a kezdőcsoportra, Ginta, Santa, és Inguna pedig a "haladóba". Nagyon vicces volt, végül angoltanfolyam címén pezsgőztünk. De jó sokat nevettünk! :)) Nagyon szeretem őket!

* Részt veszek a levesnapokon, nagyon élvezem. A legjobb érzés, hogy SEGÍTÜNK ezzel másoknak...

* Ma találkozunk még két önkéntessel, akik Siguldában élnek (egy grúz fiú és egy német lány, ők mozgássérültekkel dolgoznak.)

* Gundega ma jobban volt, ugráltunk is vele.

* Irma néni nagyon aranyos volt, azt mondta, hogy én vagyok a kis őrangyala.

* Hiányoznak a barátaim, akikkel hétvégén voltunk együtt. :(( Nehéz visszazökkenni a hétköznapokba. :))

* Ruta állapota rosszabbodott, már nem tud egyedül enni. :( Helena is nagyon beteg... Azért félelmetes végignézni az embereket, ahogy leépülnek. :(( Nagyon nehéz lehet a rokonoknak, én csak mint tanú, kívülről figyelem az eseményeket.

* Irma néni viszont egyre jobban van, már sok mindent meg tud enni egyedül is. :)) 

Szerző: elzazi  2011.11.23. 18:47 Leave a comment

Trackback address for this post::

https://lettlat.blog.hu/api/trackback/id/tr593406630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása