Andrea got 30! We had to celebrate it! Again, one more night I did not sleep! It was cool!

With Vroni, I hitch-hiked till Aluksne - at first we were picked up by some guys, but in Augsligatne, a direct minibus took us up. It was great. In Aluksne, there were already the others - Natasha, too. Oh, so long time, I haven't seen her!!! It was great to meet her again!

Finally, I met Nicolas, again! :)) He was the clown of the group: "Directly, I'm really motivated in Russian dance" - 5 am and Maike standing at the door, looking a little bit furious with the guys.. who were dancing in Latvian folk costumes... unforgettable night. :DD

One thing to learn from this night: if U host 15 ppl at the same time, 5 will be all the time awaken. I remember, when we got to the bed, at around 7-8 am, other people got up to catch the earliest buses to get home..

In the afternoon, we took part in the orientation game, that was real! We did like 3 kms. In the forest, with the map, with the compass. I was in one group with Maike and Inese (Oli's girlfriend), but finally Oli also joined us because he lost his own group (Nacho and Marcin). It was great :)) Ok, of course, we came at last, because with Inese once we lost the way in the town, and also, we were too tired to run... But anyway, it was fun... :)) 

On the way home, in the car, I was sleeping almost all way.... guess why... :)) 

Hétfőn délelőtt benéztem a munkahelyemre, mert bár ez is szabadnap volt, úgy gondoltam, mégiscsak úgy illik, és akkor nem veszek ki túl sok szabadnapot, meg hát látják is, hogy szeretnék segíteni. Dél felé eljöttem azért, mert kezdtük a stoppolást Vronival. Jó egy órát kellett várnunk Siguldában, majd Augsligatnéban kocsit cseréltünk (fél perc alatt...), és még a lekésett buszt is leelőztük. (Persze a buszt direkt késtük le... mindenképpen stoppal akartunk menni.) Aluksnéig meg egy minibusszal utaztunk, marha jó volt. :)) 

Már ott volt Natasha és Christiane, egy német lány, aki annyira ismerős volt - kiderült, hogy március 31-én találkoztunk, a Scriptament-találkozón. Nem sokat tartózkodtunk Andreáék lakásán, egyből mentünk a barbeque - helyre. Egy volt rossz, hogy nagyon hideg volt és fújt a szél... De azon kívül a társaság nagyon jó volt. :)) Oliverrel és Inesével beszélgettem a legtöbbet. Jó volt összegyűlni... Ja, és megdumáltuk a kéztörésünket Cynthiával is. :)) Tényleg jól és felszabadultan éreztem magam. Megint nem aludtunk persze, most reggel 8-kor mentünk az ágyba...

Illetve... ha valahol 15 ember alszik, ott 5 mindig ébren van... Nicolas egész éjjel csinálta a partit, készültek jó kis képek, és videók is... :)) Már fél óra után fájt a hasam a röhögéstől, de az este tetőpontja az volt, mikor a fiúk felhúzták magukra a lett női népviselet szoknyáját és sapkáját és úgy táncoltak egymással (Marcin, Nacho, Nico és Oliver). Ez volt az a pillanat is, mikor Maike kijött a szobájából, hogy nem tud aludni tőlü(n)k, villámot szóró szemekkel - neki biztosan nem volt ez olyan jó élmény... :(( Mikor mi aludni tértünk, akkor keltek azok, akik az első busszal mentek haza... és mikor mi felkeltünk, akkor pedig azok, akik a későbbivel mentek haza.

Mi még részt vettünk az esti tájfutóversenyen is. Nagyon jó volt, a középtávot csináltuk meg (ca. 3 km-es volt). Maike és Inese volt az én csapatomban. Tök jó volt, persze, mi lettünk az utolsók (később Oli csatlakozott hozzánk, miután csapatától különvált (Marcin és Nacho)... Baromi fáradtak voltunk, és minden csapat úgy volt vele, hogy nem fognak futni - hát naná, hogy Andreáék nyerték, mert végigloholták a távot...

Este sikeresen végigaludtam az utat a kocsiban - Oliék hoztak haza. :)) Odaadtam a kulcsom Nachónak, mert ő meg csütin jött hozzánk - készülődni a spanyol estre... :)) 

 

Szerző: elzazi  2012.05.17. 07:26 Leave a comment

Trackback address for this post::

https://lettlat.blog.hu/api/trackback/id/tr754521513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása