At the end of May, I had a conversation about my workplace and I could change the dates, so now I can work twice a week at the family - by the way, Gundega has already for 3 months a very good appetite, and everybody is happy about that, soon we can start exercises with her! :))

The other points on our discussion were that what we should do with my project money - but as most of my ideas had to be cancelled, I agreed with renewing the garden and planting a lot of flowers!

Május végén volt egy megbeszélésünk, Gintával, Evával és Dacével. Átkértem magam, hadd lehessek a családnál két napot – keddet kértem még a szerda mellé. Úgy érzem, hogy ott nagyobb a szükség rám, de persze jobban is értékelik a munkámat. Szóval ez rendben ment, szerencsére. :))

Utána beszélgettünk még arról is, hogy gyorsan ki kéne találni valamit, hogy mit kezdjenek a rengeteg projektpénzemmel, amit nem sikerült elkölteni az év folyamán. Elmondtam, hogy csinálhatnék egy naptárat, a 2013-mas évre, de elvetettük az ötletet, mondván, hogy itt már mindenki idős, és milyen rossz lesz, ha valaki meghal, és az ő képét kell nézegetni a következő hónapban. Hát jó. De hát akkor mégis mi legyen.

Összességében tudjátok, már nem is nagyon érdekel. Úgyis az lesz, amit ők már előre kitaláltak: és így is lett, mostanában sok a kertészkedős munka, a mi pénzünkből veszik hozzá a növényeket, virágokat. Legalább szépül az udvar. :))

A kishercegnőnél amúgy nagyon jó! Ősszel – télen alig evett szegény, de most jó az étvágya, van, hogy napi 3x megesszük az adagot, amíg én ott vagyok (4-ig, 5-ig). Ingunával is szeretek lenni, meg ott nem érzem haszontalannak magam. A Saullektsben sincs gondom ezzel kapcsolatban, jól érzem magam az idősek között, de mikor jönnek a fáradékony, esős napok, akkor szinte mindenki alszik, és akkor néha érződik, hogy sok a 4 személyes személyzet is. Máskor meg 20-felé kell rohanni, és akkor meg kevesen vagyunk – de hát ez minden munkahelyen ilyen, vagy nem? :)) De a családnál tényleg érzek valamiféle ritmust: 3 percenként maszk, ha evés van, akkor 6-7 percenként, fel kell írni mindent pontosan, tornázunk, sétálunk, és mire hazaérünk, kezdődik a ritmusunk elölről! De nagyon szuper, hogy már jó pár ideje, 1-2 hónapja legalább Gundega rendesen eszik – sokat erősödött is, képzeljétek, már egyedül tartja a fejét!

Szerző: elzazi  2012.05.29. 08:38 Leave a comment

Trackback address for this post::

https://lettlat.blog.hu/api/trackback/id/tr974552175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása