Önkéntesünk elindul fél lattal világot látni, de mikor pénzt akar felvenni, az automata visszadobja a kártyát.

    Sebaj, majd a boltban elfogadják. Vagy mégsem...? :))

    Természetesen a laptopját az ifiklubban hagyta önkéntesünk, mert máskülönben lekéste volna a vonatot... gondolta, majd hétfőn felveszi, elvégre, lehet internet nélkül élni... igen, csak akkor, mikor az ember nem aggódik a pénze miatt.

    Lakótárs eltávolít, laptop használ, jelszó beír, internetbank leblokkolva. MI VAN???!!! Történetünk hősének magasra ugrik a vérnyomása, de csak addig, amíg a FAQ-ban utána nem olvas, hogy rossz jelszó után automatikusan blokkolják az internetbankot. Hát persze! Homlokracsap, vállvereget. Tízujjas gépelés hátránya: nem minden karakter van minden gépen ugyanott. Jelen esetben legalábbis biztosan nem...

    No, sebaj. Ideje aludni menni... csak az ébresztőt kéne beállítania hősünknek, telefon sehol. - Csörgess meg légyszi! - telefon sehol. A múlt visszazongorázása fejben: villamosleszáll, barátnő-hív, "rohanokmáris", ajtó becsuk, biztonsági öv. ÁH! Itt lehet a hiba. Ajtó becsuk és telefon zsebre rak - az autó zsebébe, természetesen, nem a nadrágéba. Nem is történetünk hőse lenne történetünk hőse, ha külön-külön veszítene el dolgokat... nem. Egyszerre! Úgy az igazi! :))

 

PS: minden megvan, minden rendben! ;) 

Szerző: elzazi  2012.01.30. 21:00 Leave a comment

Trackback address for this post::

https://lettlat.blog.hu/api/trackback/id/tr233978137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása